2006-06-27

Stackars Axl, 2

Aj, aj, aj...

Guns N´ Roses frontfigur Axl Rosehar gripits av polis i Stockholm i morse. "Vi har gripit en våldsam person efter ett bråk på Berns hotell. Han är misstänkt för våld mot tjänsteman och skadegörelse", säger polisen till SvD.se.

I går kväll spelade bandet för ett fullsatt Globen. Kvart i åtta imorse ska rockstjärnan ha gripits efter ett bråk på Berns hotell i Stockholm.- Ja, han var här imorse och involverad i ett bråk. Men något mer kan jag inte säga just nu eftersom det hela har blivit en polisfråga, säger Lotta Dracke, marknadschef på Berns Hotell till SvD.se.

Polisen är dock aningen mer förtegen.

- Vi har gripit en våldsam person efter ett bråk på Berns hotell. Han är misstänkt för våld mot tjänsteman och skadegörelse, säger Lennart Nordén, länsvakthavande vid Stockholmspolisen till SvD.se.Catarina Oskarsson på EMA-Telstar bekräftar dock uppgifterna.

- Han är omhändertagen av polisen. Något mer vet jag inte, säger hon till SvD.se.

Det är inte första gången Axl Rose uppträder stökigt och ställer till med bråk. Så sent som i maj i år råkade Axl Rose flytta på en drink som tillhörde modeskaparen Tommy Hilfigers flickvän på New York-klubben The Plumm. Hiphopartisternas favoritdesigner kastade sig över rockstjärnan och ett våldsamt krogslagsmål utbröt enligt New York Post.

Några minuter efter bråket ska Axl Rose ha klivit upp på klubbens scen och rivit av låten "You're crazy" som han tillägnade modeskaparen. (styvt gjort :-)

Källa: SVD.se

JUST NU LYSSNAR JAG PÅ: Bod Dylan: Lay, Lady, Lay

No comments: