2006-08-23

Hitta Elvis och bli rik!

En amerikansk filmproducent erbjuder 22 miljoner kronor till den som hittar Elvis Presley levande.

Adam Muskiewicz producerar en dokumentärfilm för att undersöka myten kring att superstjärnan Elvis Presley aldrig skulle ha dött utan faktiskt finns kvar i livet. Det skriver BBC på sin nyhetssajt och hänvisar till Reuters. Som en del av arbetet med dokumentären har han satt upp sajten elviswanted.com. Där erbjuds den som kan bevisa att Elvis faktiskt fortfarande lever en belöning på 3 miljoner dollar, eller 22 miljoner kronor. En omröstning på sajten visar att en majoritet tror att Elvis faktiskt är död, 2 652 personer. Men nästan lika många tror att han lever, 2010 stycken och 1 324 personer svarar ”kanske” på frågan om Elvis lever.

Belöningen på 22 miljoner kronor backas upp av bettingbolaget William Hill som erbjuder ett odds på 1000-1 på att Elvis lever. Men bolagets talesperson Graham Sharpe sätter hoppet till att även om någon faktiskt skulle hitta Elvis Presley som idag skulle vara i 70-årsåldern, skulle den forna stjärnan aldrig erkänna att det var han.

Filmen är planerad att lanseras i augusti 2007. Jag väntar med spänning, dessa tokroliga amerikaner (ibland är dom ju iofs också bara tokiga och inte roliga alls)...

Källa: Näringsliv24

JUST NU LYSSNAR JAG PÅ: The White Stripes - The Nurse

No comments: